Kapsalon Bernd Guido | Make-up

Make-up

Wil je op een speciale wijze opgemaakt worden? Bij een bijzondere gelegenheid, hoort een verzorgd uiterlijk met een feestelijk tintje. Bij ons in de kapsalon verzorgen wij op professionele wijze de make-up. Samen bekijken we wat de beste kleurtinten zijn en welke het beste passen bij de vormen van je gezicht. Ook houden we rekening met de kleding, zodat het een prachtig geheel wordt.

Bruids make-up

Op de mooiste dag van je leven wil je zelf graag op je mooist zijn, daarom is het belangrijk om een make-up te zoeken die perfect bij je past. Dit geeft je niet alleen een goed gevoel, je straalt het dan ook echt uit! Om samen tot een perfect resultaat te komen, spreken we enkele weken voor jullie trouwdag af voor een proef make-up. We gaan dan op zoek naar de juiste kleuren en tinten die het beste bij je passen.

Het is ook mogelijk om de producten die wij gebruiken bij ons aan te schaffen, zo kunt je de make-up bijwerken of op een ander moment zelf gebruiken. De producten die wij gebruiken zijn van Golden Rose, een merk dat gespecialiseerd is in het leveren van exclusieve producten met een hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat de make-up de hele dag blijft zitten!